TARIEVEN

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betaal je een eigen bijdrage die past bij jouw situatie.

Hieronder vind je de verschillende tarieven en de mogelijkheid om direct een lessenkaart te kopen.

Zodra je in het rooster een les of een aantal lessen reserveert, krijg je de mogelijkheid om een lessenkaart te kiezen die bij jou past. Je betaalt de lessen via Ideal. De lessen die je hebt betaald worden weergegeven als 'credits' op je account. Zo kun je altijd zien hoeveel lessen je nog hebt en je hoeft geen kaart meer mee te nemen naar de les. 

Koop je een les of lessen met Stadspaskorting? Stuur dan een foto van de voor- en achterkant van je pas naar ons mailadres.
 

Op de locaties Holendrecht, NoLimit, Sportcentrum VU en in het Nelson Mandelapark en Beatrixpark kun je met Stadspas groene stip gratis deelnemen via het Seniorensportfonds Zuidoost of Buitenveldert van de Gemeente Amsterdam.

Als je in Zuidoost of Buitenveldert woont en je hebt een Stadspas met groene stip dan kun je ook de zaterdag online les gratis meedoen. Om hier gebruik van te maken neem je contact met ons op, dan zorgen wij voor een gratis leskaart.

Al onze lessen zijn gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor meer informatie en aanmelding.


Een kennismakingsles kan altijd en is gratis - ook deze moet je wel eerst reserveren in het rooster.

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!