STEUN ELKAAR ONLINE / CORONA MAATREGELENCORONA MAATREGELEN

Tot onze grote spijt zijn we genoodzaakt, vanwege de actuele Corona maatregelen in heel Nederland, om CLUB DANS vrijdag 13 maart in Jungle Amsterdam te annuleren.


Ook al onze lessen Moderne Dans en Slow Flow zijn uitgesteld. Er zal tot nader order geen dansles zijn. Mochten er veranderingen komen in het advies van het RIVM dan laten we dat jullie natuurlijk zo spoedig mogelijk weten.


GEEN RISICO'S NEMEN

Het is voor ons, als organisatie met als grootste doelgroep mensen van 60 jaar en ouder, niet verantwoord om onze activiteiten op dit moment door te laten gaan. De lessen worden gegeven in verzorgingstehuizen, buurt- en sportcentra; locaties die bezocht worden door vele mensen per dag. Het risico dat jullie, onze communityleden, ziek worden is te groot. We vinden het ontzettend jammer, maar hopen dat door nu juiste beslissingen te nemen en voorzichtig te zijn, we er beter uitkomen met z'n allen.


IN CONTACT BLIJVEN

Een mogelijkheid om ondanks de maatregelen toch met elkaar in contact te blijven en elkaar te steunen in een periode waarin het stil en eenzaam kan zijn, is de online community.


De Dance Connects Community Online is er voor leden die het leuk vinden om in contact te komen met mensen, relaties onderling te versterken, een netwerk op te bouwen en uit te breiden, kennis op het gebied van dans en welzijn te delen, ideeën op te doen en ideeën te toetsen.


Daarnaast is het online platform er om elkaar te helpen en te steunen als dat nodig is. We geloven namelijk in de kracht van het samen doen en betrokken zijn bij elkaar. We geloven in vriendschap en het versterken van elkaar. Juist nu!


ELKAAR HELPEN EN STEUNEN

Mocht je dus een oproep willen doen, even willen chatten met iemand of hulp nodig hebben bij iets, laat het dan weten door een bericht te plaatsen op het online prikbord. Ook als je zelf geen bericht plaatst, kijk dan af en toe eens op het forum of je iemand kunt helpen.


Uitleg over de community online vind je hier.

Als je er zelf niet uitkomt, mail je vragen dan naar Marieke.


Wees alert, zorg goed voor jezelf en anderen en we zien elkaar gauw weer in het echte leven!


Liefs,


Floortje en Marieke

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!