SPECIALE DINER-MUZIEKTAFEL

Op donderdag 21 oktober houden we een zeer speciale Muziektafel in stadsdeel Nieuw-West. We gaan in samenwerking met The Beach en de Wilde Chefs zorgen voor een creatief, cultureel en culinair samenzijn.


WILDE CHEFS

De Wilde Chefs zijn koks uit Nieuw-West die elke donderdag hun eigen recept koken. Je proeft zo de verschillende culturen terwijl je elkaar, de buurt en haar bewoners leert kennen.

Lees hier meer over de Wilde Chefs.

THE BEACH

We houden deze speciale Muziektafel in The Beach, een lokale hub met een werkplaats en podium, die samen met mensen en organisaties projecten ontwikkelen die gemeenschappen sterker maken. Waarden als duurzaamheid, menselijke maat, eerlijk delen zijn daarbij hun kompas. Lees hier meer over broedplaats The Beach.


Buurtbewoners borduren mee aan een kunstproject van Sara Vrught in The Beach.

DANSWORKSHOP, LIVE MUZIEK EN EEN GOED GESPREK

Uiteraard beginnen we de Muziektafel met een interessante dansworkshop van Mascha op live akoestische muziek van Gerrit (gitaar), Marta (dwarsfluit), Agnese (percussie) en Lorenzo (viool).


Daarna gaan we in gesprek met elkaar over Thuis. Waar voel jij je thuis? Wat is belangrijk voor jou? Voel je je thuis in Nederland? Hoe ga je om met jouw buren? We gaan onze ervaringen delen met elkaar.


Mascha geeft een creatieve dansworkshop op live muziek.

SAMEN IS STERKER

Samen dansen, luisteren en praten onder het genot van mooie muziek en een lekkere maaltijd is een hele fijne en ongedwongen manier om contact te hebben, te houden en jezelf te versterken.


MUZIEKTAFEL SPECIALE DINER EDITIE

Donderdag 21 oktober van 17.00 tot 19.00 uur

The Beach / Garage Notweg

Notweg 38, 1068 LL Amsterdam


MEEDOEN? Meld je dan aan via het rooster.

Kosten: Reguliere prijs €10 / Stadspas blauwe ruit €8 / Stadspas groene stip €2 / Bijstandtarief €0


Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie.
Onze activiteiten zijn helemaal gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven. Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor meer informatie en aanmelding.