ONLINE DANSLESSEN GAAN VAN START


Dance Connects moderne dansles online
Dansdocent Mayke heet je welkom via Zoom!

Vanaf 18 januari geven we elke maandag, vrijdag en zaterdag online les Moderne Dans 60+. Deze lessen zijn te volgen via Zoom en kun je heerlijk in je eigen huiskamer doen. Het is een dansles zoals je van ons gewend bent; vol enthousiasme, inspiratie en vrijheid. En zolang de lockdown duurt, kun je met onze online les toch in beweging blijven.


Online les

Maandag 18.00 - 19.00 uur

Vrijdag 10.30 - 11.30 uur

Zaterdag 10.00 - 11.00 uur


Gezonde leefstijl

In deze tijd lijkt het moeilijk om de gezonde leefstijl te behouden. Ons leven speelt zich voornamelijk binnen af en soms lijken we zelfs stil te staan, lichamelijk en vaak ook geestelijk. We worden niet meer zo uitgedaagd en gemotiveerd als voor de pandemie. Maar juist nu hebben we lichaamsbeweging, oefening en uitdaging nodig.


Een gezonde leefstijl draagt bij aan de weerstand tegen ziekte / Parool.


Dans, juist nu

Dagelijks een wandeling van een half uur draagt al bij aan een gezonde leefstijl. Daarnaast is het goed om ook uitdaging te zoeken. Beweging en uitdaging vind je in onze online dansles.


Je verbetert met dansen je conditie, je werkt aan een betere lichaamshouding en je spieren en botten worden sterker. Ook krijg je van onze lessen zelfvertrouwen, je verlegt je grenzen, je verbetert je humeur en je ontmoet leuke mensen (juist online in deze tijd heel belangrijk!), en je maakt zo een positieve connectie met de buitenwereld.


Mayke, Petra en Diego

De online dansles is even persoonlijk als de danslessen op de locaties. Dansdocenten Mayke, Petra en Diego geven je elke week stimulerende oefeningen, nieuwe dansstijlen, muzieksoorten en zij kijken naar jouw mogelijkheden; je danst op je eigen niveau en tempo. Ze hebben hun lesmateriaal aangepast aan het medium, zodat je, of je nou een klein of groot beeldscherm hebt, alles goed kunt volgen en zien.


Lees hier meer over Mayke en Diego en al onze andere professionals.


Reserveer via het rooster

Vanaf maandag 18 januari gaan we weer van start met de online lessen. Je kunt deze nu reserveren via het rooster op onze website.


Oefenen

Naast de live online lessen op maandag, woensdag en zaterdag kun je ook via onze online community zelfstandig dansoefeningen doen wanneer je maar wilt. Als je je als deelnemer van Dance Connects inschrijft op ons forum kun je dagelijks dansoefeningen volgen van bijna al onze docenten.


En wil je alvast een voorproefje van Mayke’s online les, bekijk dan hier een van haar dansoefeningen op de online community.