NIEUW SEIZOEN GAAT VAN START!We hopen dat je een hele fijne zomer hebt gehad. Op maandag 6 september begint het nieuwe seizoen alweer. En wat een seizoen gaat het worden! Binnen, buiten, online, we zijn er voor je. In alle stadsdelen van Amsterdam en in Amstelveen. En ook hebben we dit seizoen 4 nieuwe activiteiten waarmee we voor nog meer dans, beweging en verbinding zorgen. We hopen je te zien de komende tijd!


NIEUWE ACTIVITEITEN

De Muziektafel, een middag of avond met een creatieve dansworkshop op live muziek, een goed gesprek met andere liefhebbers en lekker eten en drinken samen.


Dansproces 60+, een moderne dansles waarin we op zoek gaan naar verdieping en ontwikkeling van artistieke en creatieve bewegingsvormen. Voor iedereen die meer wil.


Dansmix 60+, een dansles waarin veel verschillende dans- en muziekstijlen voorbij komen. Het is een les die makkelijk te volgen is, een goede basis conditietraining biedt en vooral heel veel plezier in bewegen stimuleert. Nu te proberen met 50% korting in Nieuw-West!


Slow Flow 60+ / Dansen met rollator, een speciale slow flow-les in het Amstelhuis. Je kunt zowel staand, zittend als met rollator meedoen aan deze les. De les bestaat uit een warm-up, een choreografie met rollator of vanuit de (rol)stoel, een cool-down en daarna is er ruimte om vrij te dansen en te rollen.


Ook hebben we een nieuwe datum voor CLUB DANS: 1 oktober gaan we gezamenlijk glitteren en glanzen op de wereldplaten van DJ Socrates bij de allerleukste vrije plek in Noord aan het IJ: de VerbroederIJ. Reserveer nu je plek op de dansvloer via het rooster!


NIEUWE LOCATIES

In Nieuw-West dansen we op vrijdag in De Honingraat en op dinsdag in Huis van de Wijk België; in Noord dansen we op maandag bij Solid Ground Movement en in West kun je ons op woensdag niet alleen in de Clifford Studio vinden, maar ook bij Chassé Dance Studio's. Tevens hebben we een nieuwe Slow Flow locatie, namelijk Het Brinkhuis in Betondorp. En we zijn na een jaar weer terug op onze vertrouwde en geliefde plek in De Meevaart in Oost, daar dansen we op dinsdag en woensdag.


50% KORTING IN NIEUW-WEST

Op onze locaties De Honingraat en Huis van de Wijk België dans je het komende seizoen met 50% korting. Boek je les in het rooster en dans mee voor de helft van de prijs. Een mooie kans om dans bij ons te proberen of eens een andere locatie te kiezen.


PROMOVIDEO

Mayke van Veldhuizen maakte in samenwerking met Marieke Josselet onze nieuwe promovideo. Bekijk 'm hier boven en stuur deze link: https://youtu.be/bt-IGa4Mxfk gerust door naar mensen die wellicht ook mee willen doen!