FESTIVALZOMER MET CLUB DANS

Je waant je in het gras, rollend in de modder, springend tussen uitgelaten mensen, met een plastic beker festivalbier, de geur van BBQ om je heen, later in de rij voor de Dixies, nog veel later kussend met een vreemde op de camping, en door.


Zomer 2022 wordt een wilde Festivalzomer en CLUB DANS gaat daar op zaterdag 4 juni van 20.00 tot 23.00 uur haar eigen draai aan geven. Samen met DJ Socrates serveren we tijdens CLUB DANS / FESTIVAL LOKAAL muziek uit alle werelddelen. Platen die je een feestelijke festival vibe bezorgen en een grote glimlach toveren op je warme gezichtje. We gaan de zomer vieren: EVERYBODY SAY LOVE!


We nodigen je van harte uit voor...


Dansen op een andere beat

DJ Socrates maakt met zijn wereldplaten altijd een mix tussen veilig en uitdaging. Je hoort in CLUB DANS geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden. CLUB DANS is een plek waar je eens lekker op een andere beat kunt dansen en waar je mensen ontmoet die ook wel van een andere beat houden én van een goeie danspartij.

 

Dance Connects Community presenteert:

CLUB DANS / FESTIVAL LOKAAL

Datum / Zaterdag 4 juni

Locatie / Het Gymlokaal van Lokaal Lokaal

Mr. Treublaan 1-3

1097 DP Amsterdam

Start / 20.00 uur

Warm-up / 20.30 uur

Cool-down / 22.30

Einde / 23.00

Muziek / DJ Socrates

Host / Floortje Rous

Dresscode / Van Coachella tot Zwarte Cross - luchtige maxi-jurken, korte broeken, regenlaarzen, pocho’s, band-shirts, zwemkleding, praktisch niks 😉

Aanwezig / Make-up en style-corner om je look te polijsten


 


Bar van Lokaal Lokaal

Lokaal Lokaal

Op een fantastische locatie aan de Amstel, pal naast de Berlagebrug en vlakbij het Amstelstation, vind je een nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam: Lokaal Lokaal.

In de oude kweekschool aan de Mr. Treublaan gaat Temporary Palaces leegstand te lijf. Door heel Amsterdam veranderen Nick, Paul en Daan spookgebouwen in creatieve hubs voor startende en ervaren ondernemers. Hier is ruimte om te groeien, creëren en proberen. Juist die jaren vóór herontwikkeling zien zij als gloriejaren. Ze geloven dat zo’n pand niet één, twee of tien jaar leeg hoeft te staan. Dat stedelijke ruimte al schaars en duur genoeg is. Dat de stad kleur verdient. En CLUB DANS sluit zich hierbij volledig aan.


Lokaal Lokaal heeft een gezellige bar, een restaurant, een kelder en een gymzaal. En in die gymzaal gaan wij onze festival-editie houden. De gymzaal is op de 1e verdieping en alleen bereikbaar via een trap. Maar geen steile trap en mocht je een beetje hulp nodig hebben om naar boven te komen, dan zijn we er voor je.


CLUB DANS in De Verbroederij / Fotografie Jessie Huijbrechtse

Over CLUB DANS

➽ CLUB DANS is onderdeel van Dance Connects Community en wordt georganiseerd door Floortje Rous en Marieke Josselet i.s.m. Frederik Petzoldt - Wij zetten ons in om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen en hiermee beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen te stimuleren.➽ CLUB DANS zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.➽ CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten.➽ CLUB DANS is voor iedereen en is daarom gratis. Als je je via het rooster aanmeldt, kun je wel een donatie doen van 5,- of 10,- euro. Hiermee draag je bij aan meer dans en beweging in Amsterdam e.o. voor iedereen. Alvast bedankt!


Aanmelden

AANMELDEN VOOR CLUB DANS KAN VIA ONZE WEBSITE IN HET ROOSTER OF DOOR EEN E-MAIL TE STUREN NAAR MARIEKE. EEN DM VIA INSTAGRAM OF EEN BERICHT VIA FACEBOOK KAN OOK.