DANS VOOR DE DEUR

Vanwege het Coronavirus en de hieruit voortkomende lockdown biedt Dance Connects Community speciale dansacties aan voor bewoners en buurtbewoners van verzorgingshuizen in Amsterdam en Amstelveen. Kleine dansvoorstellingen, die bestaan uit diverse elementen en worden opgevoerd in de tuin of voor de deur om zo dans naar de mensen toe te brengen in een tijd dat we, en vooral ouderen, niet naar buiten kunnen.


Danser Sam Bergsma voor het Menno Simonzshuis / Fotografie Marieke Josselet


DOOR HET RAAM OF BUITEN OP 1,5 METER AFSTAND

Bewoners en buurtbewoners worden uitgenodigd om te komen kijken en mee te doen als dat mogelijk is. Van binnenuit door het raam of buiten op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen mensen genieten van de verrassende dansactie.


De dansvoorstelling biedt qua tempo en sfeer voor ieder wat wils. Er kan meegezongen en gedanst worden, maar ook is er ruimte voor reflectie. Het is een liefdevolle, levendige en kleurrijke activiteit die mensen in en rondom het verzorgingshuis activeert en inspireert en daarnaast ontspanning, afleiding en steun biedt.


Interactie met de bewoners en buurtgenoten / Fotografie Marieke Josselet


MEER INFORMATIE EN BOEKINGEN

Wil je ook een dansvoorstelling voor de deur van verzorgingshuis, welzijnsorganisatie of buurtinitiatief? Of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een dansinteractie van Dance Connects Community in Coronatijd op locatie? Neem dan contact met ons op!

Mail ons via dit e-mailadres. Of bel met Floortje op 06 19164926.


Download hier het Dans voor de Deur infosheet.