CLUB DANS / OOK IN CORONATIJD

Ik hou echt van mijn huis. Maar op dit moment komen de muren wel een beetje op me af en mis ik het samen dansen in CLUB DANS heel erg. Ik kan me voorstellen dat dat bij jullie ook zo is en daarom organiseren we een online CLUB DANS. Stoelen en tafels aan de kant, we gaan dansen!


CLUB DANS AT HOME


Omdat we nu niet bij elkaar kunnen zijn en we niet live met elkaar kunnen dansen, brengen we CLUB DANS bij je thuis. We gaan er online een feestje van maken, ieder in zijn of haar eigen huis, alleen, en toch ook samen.

DJ Socrates brengt via het net en jouw laptop, computer of smartphone zijn tunes bij je in de huiskamer. We gaan elkaar inspireren via de webcam, we gaan dansmoves uitwisselen en lekker vrij dansen op afstand. CLUB DANS is er, ook in Coronatijd, voor iedereen die eens op een andere beat wilt dansen.

Dance Connects Community presenteert: CLUB DANS AT HOME Datum / Vrijdag 24 april Locatie / online in Zoom Tijd / Warm-up 16.00 uur + Cool-down 17.00 uur Muziek / DJ Socrates Host / Floortje Rous

Geef je op via dit e-mailadres en dan sturen we je meer uitleg en de link naar CLUB DANS AT HOME. Zoom in op vrijdag 24 april om 16.00 uur met de link in de e-mail. Je kunt die dag trouwens al vanaf 15.30 uur inloggen, dan helpen we je als je nog vragen hebt.


Stay in, stay safe, stay healthy - join CLUB DANS at home

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!