CLUB DANS x ELIXER


Op vrijdag 13 december zijn we te gast bij Restaurant Elixer, een plek die nauw betrokken is bij Zuidoost en haar bewoners. Eva en Valentijn, de twee chefs van Elixer, streven in al hun activiteiten naar circulaire gastvrijheid door duurzaam en (h)eerlijk te koken voor mensen in de Bijlmer en ver daarbuiten. Valentijn en Eva organiseren op 13 december hun speciale nieuwjaarsborrel, onder het mom van “nu al het leukste feestje van 2020” hebben zij een lekker diner samengesteld, kun je borrelen tot je erbij neervalt en heffen we met z’n allen het glas op een mooi nieuw jaar. En daar sluiten wij ons graag bij aan door van 20.00 tot 22.00 uur zoals altijd alles los te gooien in CLUB DANS op de wereldtonen van DJ SOCRATES.

CLUB DANS = Buurtontmoetingen op de dansvloer

Steeds vaker lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met leeftijdsgenoten, maar juist in het echte leven met mensen van alle leeftijden. CLUB DANS, onderdeel van Dance Connects Community, verbindt mens en samenleving door middel van dans en zoekt 4 keer per jaar, elke keer in een ander stadsdeel, naar mensen die zich ook willen inzetten voor beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen.

CLUB DANS in Akhnaton / Stadsdeel Centrum / Fotografie Kim Doeleman

Diverse buurt, diverse dansvloer

Vanuit Dance Connects Community is behoefte ontstaan aan het (her)vinden van contact, het delen van ervaringen en het (her)ontdekken van het plezier van dans samen met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Zo divers als de buurt is, zou de dansvloer ook moeten zijn. Samen dansen geeft namelijk een goed gevoel en ontmoetingen op de dansvloer ontstaan op een natuurlijke wijze.

Een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder

In CLUB DANS heb je een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie en dans je met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

We nodigen iedereen in Amsterdam uit om naar de WE LOVE ZUIDOOST EDITION van CLUB DANS te komen op vrijdag 13 december en samen te genieten van dans, muziek, lekker eten en elkaar.

CLUB DANS / WE LOVE ZUIDOOST EDITION / DJ SOCRATES vrijdag 13 december warm-up - 20.00 uur / cool-down - 22.00 uur Gratis / Vrijwillige bijdrage

RESTAURANT ELIXER Egeldonk 50 / 1103 AK / Amsterdam

Reserveringen voor het diner van Eva en Valentijn doe je via hun website.

Voor CLUB DANS hoef je niet te reserveren en je ook niet aan te melden. Leuk als je komt!

FACEBOOK / EVENEMENT


Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!