SAMEN TEGEN EENZAAMHEID


Meer dan een miljoen mensen voelt zich eenzaam.

We pretenderen dit maatschappelijke probleem niet op te kunnen lossen met dansen. Toch doen we elk jaar mee aan de Week tegen Eenzaamheid en zijn we aangesloten bij het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid. Omdat we met CLUB DANS en onze danslessen ruimte geven aan ontmoetingen. Onze Community is er op gericht om gezamenlijk een netwerk te vormen, zodat er altijd iemand in de buurt is.

Ongedwongen contact

We richten ons met al onze activiteiten niet alleen op een gezond lichaam en een flexibele geest, we richten ons ook op het voorkomen van eenzaamheid. Door wekelijks te dansen, onderdeel te zijn van de online community of 4 keer per jaar naar CLUB DANS te komen, kun je op een natuurlijke en ontspannen wijze mensen ontmoeten en een netwerk opbouwen. Je kunt bij ons meedoen op jouw manier. En dans is een natuurlijke en ongedwongen manier om contact te maken. Met jezelf en met anderen.

Week tegen Eenzaamheid

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 1 - 8 oktober organiseren we gratis kennismakingslessen door heel Amsterdam. Zo kan iedereen zelf ervaren hoe het is om te dansen en hoe het is om door dans contact te maken.

Ook organiseren we CLUB DANS tijdens de Week tegen Eenzaamheid op 4 oktober in Podium Mozaïek. Steeds vaker namelijk lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met onze leeftijdsgenoten, maar juist in het echte leven met mensen van alle leeftijden. Een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie, dansen met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten.

Meedoen Doe je zelf al mee met de lessen of kom je graag naar CLUB DANS? Nodig iemand in je omgeving uit om met je mee te gaan. Zo zorgen we samen een beetje voor elkaar.

Mail ons op info@danceconnects.nl met in het onderwerp SAMEN als je nog vragen hebt of je iemand of jezelf wilt aanmelden om mee te doen.

 

DANS 60+

DANS 40+

SLOW FLOW 60+

CLUB DANS

Amsterdams Netwerk Eenzaamheid