BUURTONTMOETINGEN OP DE DANSVLOER


Steeds vaker lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met leeftijdsgenoten, maar juist in het echte leven met mensen van alle leeftijden. CLUB DANS, onderdeel van Dance Connects Community, verbindt mens en samenleving door middel van dans en zoekt 4 keer per jaar, elke keer in een ander stadsdeel, naar mensen die zich ook willen inzetten voor beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen.

 
Buurtontmoetingen op de dansvloer Fotografie Kim Doeleman
 

Diverse buurt, diverse dansvloer Vanuit Dance Connects Community is behoefte ontstaan aan het (her)vinden van contact, het delen van ervaringen en het (her)ontdekken van het plezier van dans samen met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Zo divers als de buurt is, zou de dansvloer ook moeten zijn. Samen dansen geeft namelijk een goed gevoel en ontmoetingen op de dansvloer ontstaan op een natuurlijke wijze. Een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder In CLUB DANS heb je een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie en dans je met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

 
Club Dans voor alle leeftijden Fotografie Kim Doeleman
 

Amsterdam West Op vrijdag 4 oktober, Werelddierendag, zijn we te gast bij Podium Mozaïek, een plek die zich kenmerkt door een voor de stad belangrijke interculturele programmering. We nodigen iedereen in Amsterdam, en in het bijzonder in West uit om naar de Animal Edition van CLUB DANS te komen die avond en samen te genieten van dans, muziek en elkaar. CLUB DANS / ANIMAL EDITION vrijdag 4 oktober warm-up - 20.00 uur / cool-down - 22.00 uur PODIUM MOZAÏEK Bos en Lommerweg 191 / Amsterdam Gratis / Vrijwillige bijdrage

CLUB DANS op Facebook

 
Club Dans Animal Edition Poster Vormgeving Marieke Josselet