OP WEG NAAR NAIROBI / AFSCHEID VAN IRINA


Lieve dansers en danseressen,

Na twee jaar lesgeven ga ik met afloop van dit seizoen stoppen als docent dans bij Dance Connects Community, in verband met mijn verhuizing naar Nairobi, Kenia.

Om samen na te genieten, wil ik hier een momentje nemen om mijn gedachten met jullie te delen.

Als ik aan Dance Connects Community denk dan is daar energie, creativiteit, uitdaging en gezelligheid.

e n e r g i e: staat voor het doorzettingsvermogen en de mogelijkheid om verandering te bewerkstelligen, zoals ik het van jullie als dansers in de les heb ervaren of uit jullie persoonlijke verhalen heb mogen leren.

c r e a t i v i t e i t: de gouden momenten waarin ik 'op de eerste rang zat' tijdens jullie prachtige dansimprovisaties en de inspiratie die mij deze hebben gegeven.

u i t d a g i n g: de leergierigheid en wilskracht die in het ontdekken van iets nieuws ligt, zo onder andere de werelddans of het dansen aan de hand van geuren.

g e z e l l i g h e i d: onze heerlijke disco- en theemomenten in de les en de persoonlijke interesse in elkaar.

Ik ga jullie gezichten en mooie zielen ontzettend missen - vooral mijn groepen in NoLimit, Selma Susanna en Wladimir Studio op de donderdag. Maar ik ga ook weg met een heel blij gevoel.

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kijk erna uit om mezelf verder te blijven ontdekken en vernieuwen. Want ook in Nairobi ga ik dansen, doceren en maken. En in de tussentijd pak ik mijn koffer en neem mee: energie, creativiteit, uitdaging en gezelligheid!

Liefs,

Irina