LEEFTIJD EN ZWAARTEKRACHT NIET VAN BELANG


Whoohoo, wat was het een feest afgelopen CLUB DANS in Oost. Van de eerste tot de laatste minuut hebben we gedanst. Zo veel mensen van alle leeftijden, zo veel diversiteit, zo veel liefde en enthousiasme. Na deze geweldig liefdevolle en succesvolle One World Edition gaan we op 24 mei Akhnaton in stadsdeel Centrum totaal op stelten zetten in de speciale Time Machine Edition.

Tijdgeest

Tijdens de Time Machine Edition stap je op de golven van DJ Socrates (we love him!) in de tijdcapsule van muziek uit alle windstreken en decennia. Van de jaren 20 tot nu en daar voorbij, elk decennium heeft zijn eigen vibe. Je beweegt je door de ruimte. From the past to the present to the future. We gaan dansend door de tijd. Leeftijd en zwaartekracht spelen hier geen rol!

Dansen op een andere beat

Steeds vaker lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met onze leeftijdsgenoten, maar juist in real life met mensen van alle leeftijden. Een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie, dansen met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Bij CLUB DANS vind je mensen die openstaan om eens een ander verhaal te horen en vooral eens op een andere beat te dansen.

Dance Connects Community presenteert: CLUB DANS - TIME MACHINE Vrijdag 24 mei warm-up - 20.00 uur cool-down - 22.00 uur AKHNATON Nieuwezijds Kolk 25 / Amsterdam FREE / GRATIS

☞ PAGE / CLUB DANS

☞ BLOG / One World Edition (28 maart 2019) "We zijn Generatie-Iedereen" ☞ FACEBOOK / Evenement


Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!