WIJ ZIJN "GENERATIE-IEDEREEN"


CLUB DANS organiseert dansavond in Jungle Amsterdam voor iedereen

Weet je nog de keer dat je naar een club of disco ging en je je tussen het danspubliek eigenlijk te oud voelde? Wij hadden hetzelfde.

Alhoewel dans van alle leeftijden is, lijkt het vooral voorbehouden aan jonge mensen. En vanuit de behoefte om eens lekker te dansen met mensen van echt alle leeftijden en achtergronden hebben we CLUB DANS opgericht. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Het is een clubavond vol met dans, inspiratie en prikkeling. Samen met DJ’s, dansers en andere creatieven breken we een paar uur los van stijl, trends en leeftijd. Afgelopen jaar organiseerden we de eerste edities van CLUB DANS. Deze werden goed bezocht en het initiëren van een andere vorm van clubben lijkt een succes. Daarom gaan we nu in het tweede jaar verder en op zoek naar nog meer variaties in geluid en gevoel op de dansvloer.

Kom op, wereldreizigers!

De eerste editie van CLUB DANS dit jaar is op 28 maart in Jungle Amsterdam. In de ONE WORLD EDITION gaan we op een wereldwijde ontdekkingsreis met DJ Socrates. DJ Socrates is gespecialiseerd in het maken van een warme bruisende dansvloer vibe met een natuurlijke, verhalende flow. Voor zijn muzikale blends gebruikt hij pittige Cumbia & Reggae, funky Afro-Latin, Global Bass, trippy Oriental grooves en een scheut knapperige electronica.

Dansen op een andere beat

Steeds vaker lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met onze leeftijdsgenoten, maar juist in real life met mensen van alle leeftijden. Een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie, dansen met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Bij CLUB DANS vind je mensen die openstaan om eens een ander verhaal te horen en vooral eens op een andere beat te dansen.

Dance Connects Community presenteert

CLUB DANS / ONE WORLD EDITION

met

DJ SOCRATES

28 maart / JUNGLE AMSTERDAM / Tweede van Swindenstraat 26 / Amsterdam

warming-up - 20.00 uur / cool-down - 22.00 uur

FREE / GRATIS

ONE WORLD EDITION gemist? CLUB DANS is terug op vrijdag 24 mei met de TIME MACHINE EDITION in Akhnaton Amsterdam.

Lees er hier alles over en kom ook!