We komen naar de Oostelijke binnenstad!


Tussen Oost en Centrum, tussen Scheepvaartmuseum en Artis, vlakbij de Oosterkerk starten we op woensdag 13 maart een nieuwe reeks moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. En wel bij Studio Selma Susanna op Wittenburg. In deze inspirerende en intieme theaterstudio kun je elke woensdag naar hartenlust dansen samen met stad- en buurtgenoten.

Studio Selma Susanna is een mooie theaterstudio waar regelmatig voorstellingen gespeeld worden door studenten van theatermaker, docent en regisseur Selma Susanna. Zij heeft haar eigen ruimte, waar wij gebruik van mogen maken om te dansen, op de derde verdieping van het pand. Dit betekent wel enkele trappen lopen, maar ook mooi uitzicht. De etages eronder zijn ook allemaal theaterstudio’s die door andere theatermakers worden ingevuld met workshops en repetities. Het is dus een huis vol performance kunst in een huiselijke setting.

Na afloop van de les kun je met je mede-dansers nog wat drinken om de hoek bij café de Werf op de Oostenburgergracht of tussen 12.00 en 13.30 uur voor 2,50 aanschuiven bij de Wereldlunch in De Witte Boei.

Dance Connects / Moderne Dans 60+ Studio Selma Susanna, Grote Wittenburgerstraat 9C Elke woensdag van 10.30 tot 12.00 uur /

Van 13 maart tot 5 juni met uitzondering van 1 mei / Gratis kennismakingsles: woensdag 13 maart

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar Floortje / info@danceconnects.nl

Of op Facebook!

ps. Mocht je woensdag 13 maart niet kunnen, maar je wilt toch graag meedoen of een keer proberen, dan kan dat. Je kunt altijd instromen, mits er plek is, en een proefles is altijd gratis.

Kijk hier voor alle locaties /

En tarieven /


Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!