Dans voor 60+: nu ook in Buitenveldert!


Tussen Amstelveen, de Zuidas en het Amsterdamse Bos in ligt Buitenveldert. Dansliefhebbers in deze wijk kunnen van geluk spreken: want vanaf deze maand starten we daar maar liefst twee nieuwe lessen. Vrijdag 9 november aanstaande is bij Fitness Zuidas kun je de de eerste les moderne dans voor 60-plussers gratis bijwonen. Vanaf 19 november start ook een 4-delige reeks slow flow lessen in het Menno Simonszhuis.

Swingen in Buitenveldert Dansles bij Dance Connects is een mix van stijlen. Klassieke dans, jazz, afro, latin en hiphop: het komt allemaal voorbij. Begeleidende muziek komt uit alle windstreken. De moderne danslessen worden gegeven bij Fitness Zuidas, een sportschool in de buurt van Gelderlandplein op Wijenburg 90A. Op vrijdag 9 november is de gratis proefles van 11:00 tot 12:00. Daarna koop je voor €40 een proefpakket van 5 lessen. En let op: stadpashouders met groene stip krijgen de deelnemersbijdrage met 100% vergoed door het Seniorensportfonds.

Moderne dans: lekker langzaam

Maar dat is nog niet alles, op 19 november starten we namelijk ook een moderne dansles slow flow in Buitenveldert. In het kader van Dynamo's 'Beweegt u mee-tour' zijn op 4 maandagen in november en december danslessen te volgen bij Menno Simonszhuis op Noordhollandstraat 17A. Deze lessen op een iets langzamer tempo dan de reguliere lessen, en je kunt ook (deels) zittend aan de slow flow lessen meedoen. De lessen vinden plaats op maandag 19 en 26 november, en 3 en 12 december van 10:30 tot 11:30. Voor inwoners van Buitenveldert zijn de lessen en lunch achteraf gratis.