Nooit te oud om te dansen


Op 2 juni en 8 juni organiseert Dance Connects CLUB DANS. Een nieuw dansevenement voor iedereen die zin heeft om te swingen op live muziek uit alle windstreken. CLUB DANS is een plek voor jong en oud. Een gezellige middag waar je nieuwe moves kunt leren of gewoon lekker kunt dansen zoals jij wilt. Een aantal keer per jaar breken we los van stijl, trends en leeftijd. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden. Het is een clubmiddag en -avond vol met dans, ontmoeting, inspiratie en prikkeling. Want je bent nooit te oud voor een stevige danspartij.

CLUB DANS bij NoLimit

Zaterdag 2 juni van 15.00 tot 17:00 Met onder andere · Workshop Latin Moderne dans · Performance van Dance Connects Company · Q&A met dansers en choreograaf Sasker Polman CLUB DANS bij Meneer de Wit - Centrum voor Kunst en Cultuur Vrijdag 8 juni van 20.00 tot 22.00

Met onder andere · Workshop Afro Moderne dans · Performance van Dance Connects Company · Q&A met dansers en choreograaf Lorenzo Capodieci

Juni is de maand van de amateurkunst. Samen met iktoon - kunst van iedereen vieren we de vele amateurkunstenaars die ons land telt. Op meer dan duizend locaties in circa 200 gemeenten wordt kunst van verenigingen en amateurkunstenaars getoond. Er zijn voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen. Kijk voor meer informatie over wat je tijdens iktoon kunt doen op www.iktoon.nl

#Dans #Voorstelling