Dansen in Zuidoost!


Programmabureau Amsterdam Zuidoost (PBAZO) faciliteert wijkbewoners, vrijwilligers en professionals die educatieve, creatieve, kunstzinnige, gezellige en/of culturele activiteiten organiseren voor bewoners van Amsterdam Zuidoost. En dat klinkt ons als muziek in de oren!

We zijn dan ook een samenwerking met PBAZO gestart en we mogen vanaf 2 november een proefserie moderne dans speciaal voor ouderen in Zuidoost geven.

De moderne danslessen zullen worden gegeven in PodiumZO!, het activiteitencentrum naast winkelcentrum De Amsterdamse Poort. PodiumZO! is goed bereikbaar met de metro en heeft een mooie dansruimte en gezellige gemeenschappelijke ruimte voor alle buurtbewoners.

Uiteraard gaan we ook hier, net als in Oost, West, Zuid en Centrum meer dan alleen bewegen. Het wordt een les vol dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. We bieden een plek waar je je kan uiten in dans én elkaar kunt ontmoeten. Samen met professionele dansdocenten en muzikanten, en natuurlijk met andere dansers, werk je wekelijks aan je conditie, flexibiliteit en evenwicht. Daarnaast ontwikkel je muzikaliteit en expressievermogen. Dans is een perfecte manier om jezelf lichamelijk en geestelijk (opnieuw) te activeren. Daarnaast geeft wekelijks gezamenlijk dansen je een goed gevoel en zorgt ervoor dat je een positieve connectie maakt met de samenleving. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen uit stadsdeel Zuidoost kan meedoen. Wees welkom en dans mee! Moderne dans voor senioren in Zuidoost

Iedere donderdag van 2 november t/m 21 december 2017 van 10:00 tot 11:30 uur

PodiumZO!

Frissenstein 78

1102 AP Amsterdam-Zuidoost.

Deelname is gratis voor iedereen uit Amsterdam Zuidoost. ​​ Aanmelden op info@danceconnects.nl of bel Floortje op 06-19164926

#Modernedans #StadsdeelZuidoost #StichtingDanceConnects #Amsterdam #Samenwerking