Week tegen Eenzaamheid #komerbij


Ook dit jaar sluiten we ons weer aan bij de Coalitie Erbij en organiseren we tijdens de Week tegen Eenzaamheid gratis lessen voor mensen die behoefte hebben aan meer beweging én sociale contacten. Dance Connects is namelijk niet alleen een organisatie die mensen vanaf 60 jaar motiveert om te bewegen, maar wil juist beweging in combinatie met het vergroten van verbinding en meedoen in de maatschappij aanmoedigen.

Die aanmoediging bestaat uit moderne danslessen en culturele uitstapjes, waarin ruimte is om elkaar op een hele ontspannen manier te ontmoeten, te leren kennen en ook buiten de dansles om contact met elkaar te houden.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid kun je bij Dance Connects een gratis moderne dansles volgen. Je bent meer dan welkom op:

  • Donderdag 21 september / 13:30 - 15:00 uur / Wladimir Dance Studios

  • Maandag 25 september / 16:00 - 17:30 uur / De Boomspijker

  • Dinsdag 26 september / 10:30 - 12:00 uur / Wladimir Dance Studios

  • Dinsdag 26 september / 13:00 - 14:30 uur / Dans Dansen

  • Woensdag 27 september / 10:30 - 12:00 uur / Chassé Dance Studios

  • Donderdag 28 september / 13:30 - 15:00 uur / Wladimir Dance Studios

Kijk hier voor alle adresgegevens van de locaties.

Je kunt gratis en vrijblijvend meedoen met een dansles tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Vermeld hiervoor KOMERBIJ in je aanmelding. Deelnemers die al lessen bij ons volgen, kunnen geen gebruik maken van deze actie.

Geef je hier op en we ontmoeten je heel graag!