Bekijk het van dichtbij!


13 weken lang hebben de seniore dansers van Still Moving met hart en ziel gewerkt in de verschillende dansstudio's in de stad tijdens onze moderne danseducatie. Ze zijn uitgedaagd op alle denkbare manieren om lichaam en geest in te zetten bij het creëren van danscombinaties en producties.

En deze ontwikkeling willen we nu met trots presenteren en daarom nodigen we je hierbij van harte uit om ons eens van dichtbij te komen bekijken.

De seniore dansers hebben als groep, samen met docent en met muzikanten een eigen product gemaakt. Een mini-voorstelling waarin ieders kwaliteiten een plek krijgen. Het belooft een intieme en persoonlijke presentatie te worden. Je zit dichtbij de dansers en tussen de muzikanten waardoor je de kracht en passie van de minivoorstelling ervaart als onderdeel van het geheel en je een goed beeld krijgt van wat we nou eigenlijk doen bij Still Moving.

"Wat ik bijzonder vind aan de presentaties, is dat je met een groep mensen in zo’n korte tijd iets moois en bijzonders kan maken en dat het samen creëren iets zeer waardevols is voor de saamhorigheid in de groep. Creatie brengt mensen dichter bij elkaar en dat is mooi om te delen in een openbare presentatie. Verder biedt een studiopresentatie de mogelijkheid om het publiek een kijkje in de keuken te geven van het creatief proces en ze te laten ervaren wat de dansers ook hebben ervaren. Zo beleef je gezamenlijk de artistieke en sociale waarde van moderne dans" aldus Floortje Rous, choreograaf en dansdocent bij Still Moving.

De presentaties zijn gratis en geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd. Na afloop van de presentatie nodigen we je uit om mee te doen, om moderne dans zelf eens te proberen.

Aanmelden voor de presentaties is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Wel vinden we het heel leuk als je op Facebook laat weten of je komt. Dat kan hier.

We hopen je van dichtbij te zien op een van onze presentaties!

West

Chassé Dance Studios, Chasséstraat 64, Amsterdam

Open Les/ Presentatie op woensdag 26 april: iedereen is welkom om 11:30 uur!

Oost

Bewegingszaal, De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam

Open Les/ Presentatie op woensdag 26 april: iedereen is welkom om 15:15 uur!

Centrum

Wladimir Dansstudios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam

Open Les/ Presentatie op donderdag 4 mei: iedereen is welkom om 14:30 uur!

Centrum

Wladimir Dansstudios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam

Open les/ presentatie op 6 juni: iedereen is welkom om 11:30 uur!

 

Steun onze campagne Lang Leve(n) Dans!

Dan zorgen we er samen voor dat er nog veel meer presentaties volgen!