Begin de week met...dansen!


Maandag en moderne dans. Wat ons betreft een perfecte combinatie. Actief bezig zijn, bewegen en je vit voelen aan het begin van de week? Juist lekker!

We nodigen daarom iedereen van 60 jaar en ouder uit om op maandag 6 maart tijdens de Voel je Fit week naar de gratis workshop Moderne Dans te komen. Je kunt dan zelf proberen en kijken of moderne dans voor jou de manier is om lichaam en geest gezond te houden.

Dans is een perfecte manier om jezelf lichamelijk en geestelijk (opnieuw) te activeren. Daarnaast geeft gezamenlijk dansen je een goed en positief gevoel. Waar je de hele week plezier aan beleeft!

Professioneel dansdocent Maartje Man zal de gratis workshop in het Huis van de Buurt - De Boomsspijker geven. Maartje is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en sinds 2016 geeft zij les in stadsdeel Centrum en stadsdeel West. Ze is vriendelijk en enthousiast en kijkt samen met jou wat er mogelijk is en wat je wilt bereiken.

De workshop is van 16:00 tot 17:00 uur en met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen!

Gratis workshop Moderne Dans 60+

Maandag 6 maart van 16:00 – 17:00 uur Huis van de Buurt - De Boomsspijker

Recht Boomssloot 52

1011 EC Amsterdam

Laat weten of je komt op https://www.facebook.com/Boomsspijker en we zien je heel graag tijdens de workshop!

moderne dansles voor senioren - een feest op de dansvloer

Wegens succes binnenkort extra lessen!

Als je op 6 maart echt de smaak te pakken hebt gekregen tijdens de workshop, kan je meteen de volgende dag bij ons beginnen met dansen. Wegens groot succes starten we namelijk op 7 maart een extra lesperiode Moderne Dans voor Senioren.

De moderne danslessen, die gehouden worden in de Wladimir Dance Studios op de Lijnbaansgracht staan bol van dans, expressie, live muziek en samen zijn.

Samen met professionele dansdocenten en muzikanten, en natuurlijk met andere dansers, werk je wekelijks aan je conditie, flexibiliteit en evenwicht. Daarnaast ontwikkel je muzikaliteit en expressievermogen.

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder

Iedere dinsdag van 7 maart t/m 6 juni, behalve op 25 april

Wladimir Dansstudios

Lijnbaansgracht 166

1016 VX Amsterdam

Heb je interesse en wil je meedoen?

Meld je dan hier aan en dan zien we je graag binnenkort op de dansvloer!

Ja, ik wil me inschrijven voor een gratis kennismakingsles

#Modernedans #Openles #StichtingDanceConnects #Centrum #GemeenteAmsterdam #StadsdeelCentrum #StillMoving