Nieuw seizoen moderne dans voor senioren


Wanneer je als Amsterdammer graag wekelijks je expressie en fantasie kwijt wilt in moderne dans, maar je vanwege je leeftijd niet bij elke dansschool terecht kan, zijn er nu nieuwe mogelijkheden in de stad. Na het succes van vorig jaar start Dance Connects met een nieuw seizoen Still Moving; moderne dans voor mensen van 60 jaar en ouder.

Dat bewegen goed voor je is, dat weten we allemaal. Het maakt niet uit hoe je beweegt, als je maar beweegt. Dansen bij Dance Connects is echter meer dan alleen bewegen. Samen met professionele dansdocenten en muzikanten, en natuurlijk met andere dansers, werk je wekelijks aan je conditie, flexibiliteit en evenwicht. Daarnaast ontwikkel je muzikaliteit en expressievermogen en geeft wekelijks gezamenlijk dansen je een goed gevoel. Dans is een perfecte manier om jezelf lichamelijk en geestelijk (opnieuw) te activeren.

Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

De lessen starten op 25 en 26 januari met een gratis kennismaking.

Kijk op hier voor een locatie in de buurt en kom langs!

#Modernedans #StadsdeelOost #Amsterdam #Centrum #GemeenteAmsterdam #West #StillMoving #Oost #StadsdeelCentrum