Still Moving zorgt voor spanning in De Hallen!


First Fridays


Op de eerste vrijdag van de maand lekker ontspannen het weekend in bij verschillende broedplaatsen, conceptstores, ateliers en galeries in Amsterdam West. Dat is het idee van First Fridays Amsterdam, een initiatief van ARTWEST. 
Vrijdag 3 juni zou dat wel eens iets spannender kunnen uitpakken voor bezoekers van De Hallen. Om 18:30 uur zal Still Moving daar in de overdekte passage namelijk een verrassingsvoorstelling geven ter hoogte van De Foodhallen. Still Moving Still Moving is het dansproject van Stichting Dance Connects en de cast bestaat uit dansers van 60 jaar en ouder uit Amsterdam. Vrouwen, en een enkele man, met een passie voor moderne dans, beweging, expressie en kunst geven met lichaam, zang en gesproken woord uiting aan wat het betekent om ouder te worden. Danstheater over de zwaarte en lichtheid van het bestaan na het zestigste levensjaar. De dansers worden begeleid door professionele muzikanten op piano, trombone, gitaar, contrabas en percussie. Danstheater voor iedereen De voorstelling van Still Moving in De Hallen is een verrassingsoptreden en is een preview van de voorstelling van Still Moving die op 9 juni in première gaat in Literair Theater Perdu Amsterdam. Op www.danceconnects.nl vind je alle speeldata en –plekken. Dit mooie, muzikale, en soms ontroerende danstheater over kracht, vernieuwing en ritme is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd!

Datum

Vrijdag 3 juni

Tijd

18:30 uur

Locatie

De Hallen - Hannie Dankbaar Passage t/o De Foodhallen

De Hallen Amsterdam bevindt zich in West, vlak bij het centrum, tussen de Kinkerstraat, het Bellamyplein, de Tollensstraat en de Ten Katemarkt.