Even voorstellen: de cast van Still Moving


Still Moving II is een coproductie van choreograaf Floortje Rous, diverse dansers en professionele muzikanten. Op 9 juni gaat de productie in première in Literair Theater Perdu Amsterdam. De komende tijd stellen we de cast aan je voor door een klein kijkje te geven in hun leven. Zo ging ik afgelopen week op bezoek bij Noor Bos, danser in West, en sprak met haar over haar leven, haar gevoel voor moderne dans en haar dromen. Maar ook over lievelingskleuren en lekker eten.

Noor Bos (62) – “Ik ging vaak uit, lekker dansen in de Melkweg. Maar naar mate je ouder wordt, worden andere dingen belangrijker. Ik werk als groepsleidster op een kinderdagopvang. Ik hou ontzettend veel van muziek en van dans. Sinds vorig jaar dans ik bij Still Moving. Creatief bezig zijn en scheppen is mijn drijfveer. Ik kan geen pasjes onthouden, maar improviseren kan ik des te beter. Ik kan helemaal mezelf zijn in dans. Ik zou mijn beste vriendin uitnodigen om te komen kijken naar de voorstelling. Zij woont op de Canarische Eilanden en ik mis haar. Voor een optreden ben ik een beetje zenuwachtig, maar vooral vind ik het geweldig om het gevoel te hebben dat we het met z’n allen gaan doen. Ik hou van alle kleuren en ik kook graag. Suddervlees, gehaktballen en nasi zijn favoriet. In mijn vrije tijd maak ik poppen, en als ik het later minder druk heb, dan zou ik nog heel graag een poppentheatervoorstelling maken.“

Marieke Josselet - Let's go Public!

#MariekeJosselet #StillMoving #Fotografie #Portret #Evenvoorstellen

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!