Still Moving - De Serie (deel 5)


Op bezoek bij Corrie

Sjoerd krijgt een rondleiding door het huis van Corrie. Corrie (74 jaar) danst al sinds vorig jaar mee bij Still Moving Oost. Ze is dol op dansen, maar ook op beeldhouwen, fotograferen, lezen, praatjes maken en jeux de boules. Juist de moeilijkheden in het leven, hebben van Corrie een echte levensgenieter gemaakt. Ze geniet volop van alles wat nog mogelijk is.

Iedere twee weken neemt filmmaker Sjoerd Derine je mee voor en achter de schermen van project Still Moving. Still Moving is een dansproject voor iedereen vanaf 60 in Amsterdam. De deelnemers volgen een reeks moderne danslessen en gaan daarna samen met een professioneel choreograaf en muzikanten hun eigen voorstelling creëren die vanaf juni 2016 op tournee gaat door de stad. Benieuwd hoe het hen zal vergaan? Over twee weken is er weer een nieuwe aflevering. Blijf kijken!

Je kan De Serie volgen op onze website, maar natuurlijk ook op ons Youtubekanaal.

#Documentaire #Youtube #DeSerie #SjoerdDerine #Danceconnects #Dansles #StillMoving #Dans

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!