Still Moving - De Serie (deel 4)


Sjoerd gaat op bezoek bij één van de danseressen uit de Centrumgroep. Louise (72 jaar) woont samen met haar 4 katten, Rasjaffa, Kira, Kari en Lars, in een appartementje in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Toen Louise vijf jaar was stuurde haar moeder haar op ballet, een gedwongen keus die toentertijd geen vervolg heeft gekregen. Nu, 67 jaar later , kiest ze zelf voor haar eigen dansplezier.

Iedere twee weken neemt filmmaker Sjoerd Derine je mee voor en achter de schermen van project Still Moving. Still Moving is een dansproject voor iedereen vanaf 60 in Amsterdam. De deelnemers volgen een reeks moderne danslessen en gaan daarna samen met een professioneel choreograaf en muzikanten hun eigen voorstelling creëren die vanaf juni 2016 op tournee gaat door de stad. Benieuwd hoe het hen zal vergaan? Over twee weken is er weer een nieuwe aflevering. Blijf kijken!

Je kan De Serie volgen op onze website, maar natuurlijk ook op ons Youtubekanaal.

#Documentaire #Youtube #DeSerie #SjoerdDerine #Danceconnects #Dansles #StillMoving #Dans