Still Moving - De Serie (deel 3)


Nieuwe gezichten voor de klas. Jade van den Hout, Maaike van de Westeringh en Henk Smits trakteren de Still-Movers op nieuwe bewegingsvormen, zoals dansexpressie en contactimprovisatie. In deze aflevering van De Serie maak je kennis met de gastdocenten en vertellen de deelnemers hoe zij de les hebben beleefd.

Iedere twee weken neemt filmmaker Sjoerd Derine je mee voor en achter de schermen van project Still Moving. Still Moving is een dansproject voor iedereen vanaf 60 in Amsterdam. De deelnemers volgen een reeks moderne danslessen en gaan daarna samen met een professioneel choreograaf en muzikanten hun eigen voorstelling creëren die vanaf juni 2016 op tournee gaat door de stad. Benieuwd hoe het hen zal vergaan? Over twee weken is er weer een nieuwe aflevering. Blijf kijken!

#StillMoving #Dans #Dansles #Danceconnects #DeSerie #SjoerdDerine #Youtube #Documentaire

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!