Tour66 op bezoek bij Dance Connects


Sinds kort is Stichting Dance Connects een samenwerking gestart met Health Tour. Een zeer logische samenwerking. Beide partijen hebben namelijk hetzelfde doel voor ogen: mensen het plezier in bewegen (terug) te laten vinden om zo bij te dragen aan participatie, sociale cohesie en welzijn.

Health Tour

Health Tour organiseert in samenwerking met de gemeente Amsterdam een speciaal beweegprogramma voor ouderen onder de naam Tour66. Een programma van 12 weken waarin ouderen uit Oud-West en De Baarsjes gestimuleerd worden om (meer) te gaan bewegen. Maar wel op de manier die bij hun past. En daarom gaat Tour66 langs bij verschillende aanbieders om overal wat te proeven en uit te proberen.

Actie en geen betutteling

Een van die aanbieders is Stichting Dance Connects. Floortje ontving daarom afgelopen week vier dames van Tour66 om eens een dansles mee te maken en mee te doen vooral.

Johanna, 64 jaar, is een van deze dames en is meteen erg enthousiast. “Ik heb vaker gedanst, maar ik ben voor het eerst mee met Health Tour. Het is meteen raak. Geweldig!” Ook de anderen zijn enthousiast en vinden het vooral fijn dat ze niet betutteld worden door Floortje en dat er lekker veel actie is tijdens de dansles; dat ze uitgedaagd worden hun fantasie en hun lichaam te gebruiken.

Vanaf heden kan iedereen van Tour66 dus ook bij Dance Connects terecht. Meer informatie over Health Tour vind je op hun website.

#Samenwerking #Danceconnects #Dansles

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!