De repetities gaan van start!


Op 15, 16 en 17 maart start het tweede deel van Still Moving II: de repetities.

Floortje Rous, choreograaf en artistiek leider van Stichting Dance Connects, zal vanaf die dagen samen met de dansers uit het eerste deel, nieuwe dansers én muzikanten gaan werken aan een voorstelling, die deze zomer in verschillende theaters in Amsterdam te zien zal zijn.

Iedereen vanaf 60 jaar, die graag wil dansen, kan zich opgeven voor een proefles, een losse les of het lespakket. Als je dat nu doet via Janamos met kortingscode danshart10 krijg je 10,- euro korting.

Ook als je niet mee wilt doen aan de voorstellingen, kan je wel gewoon de danslessen (blijven) volgen. Je leert tijdens de repetities alles over moderne dans, maar tegelijkertijd ook over een coproductie maken samen met choreograaf en muzikanten.

Opgeven voor 15 maart doe je hier!

#Repetities #Dans #StillMoving #Dansles #Danceconnects #FloortjeRous