Still Moving - De Serie (deel 2)


Twee weken geleden heb je kennis kunnen maken met Floortje en de deelnemers van Still Moving II, het moderne dansproject van Stichting Dance Connects voor iedereen vanaf 60 jaar, in onze documentaire Still Moving - De Serie.

Sjoerd Derine, filmmaker, schept een prachtig beeld en vertelt een soms grappig, vaak ontroerend mooi verhaal van de deelnemers en hun ervaringen met moderne dans. Hierbij schuwt hij de realiteit van het ouder worden niet, maar vervalt gelukkig niet in clichés.

Leren improviseren

In deel 2 van Still Moving - De Serie maken de deelnemers kennis met improvisatie. Ze krijgen verschillende dansopdrachten om tot eigen bewegingsmateriaal te komen. Gerda, Noor, Louise, Florence, Marjon, Carolien en Katja delen hun ervaringen met "de krant" en "de moderne salsa". Een uitdaging voor de fantasie. Veel kijkplezier!