Still Moving - De Foto


Kim Doeleman, freelance danser en fotograaf, maakte al eerder een fotoreportage van Still Moving I. Ook bij Still Moving II is zij tijdens de lessen op de vloer en achter de coulissen te vinden met haar camera. Elke maand tonen we hier haar mooiste foto.

Op onze Facebook-pagina vind je alle foto's die Kim heeft gemaakt van het project (en als je ons daar liked blijf je ook meteen op de hoogte van alle andere activiteiten van Dance Connects).

Close-up

Deze keer een close-up van Carolien van den Berg.

"Als ik naar deze foto kijk, geeft het voor mij -ondanks zijn simpelheid-, de essentie weer waarom Still Moving zo'n mooi project is om te fotograferen. En het zijn vooral de kleuren en de vorm van haar lichaam wat deze foto zo interessant maakt voor mij", aldus Kim.


Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!