_MG_3233.jpg
MUZIEKTAFEL

Sinds 2016 organiseren we ieder seizoen danslessen met live muziek. We werken hiervoor samen met professionele muzikanten en jong talent van het Conservatorium van Amsterdam. Vanaf september 2021 gaan we ook dansen op live muziek, maar dan net even anders. We combineren de creativiteit van de danslessen met live muziek met de verbinding en gezelligheid van de Thee- en Zomertafel.

We presenteren: De Muziektafel, een middag met een dansworkshop op live muziek, een goed gesprek met andere liefhebbers en lekker eten en drinken samen.

We willen je met de Muziektafel niet alleen via dans, maar vooral ook via muziek in beweging brengen. Maar tijdens de Muziektafel staat niet alleen de beweging centraal, ook de beleving. De Muziektafel is namelijk door de muziek heel dynamisch en gevarieerd. Je krijgt meer energie van live muziek en je wordt erdoor uitgedaagd om nieuwe manieren van bewegen te onderzoeken. Daarnaast wordt je muzikaliteit geprikkeld en je dansgevoel geïntensiveerd door live muziek.

 

Programma
15.00 - 15.15 ontvangst met live muziek
15.15 - 15.45 dansworkshop met live muziek
15.45 - 16.15 eten, drinken, ontmoeten met achtergrond muziek
16.15 - 16.45 themagesprek met alle deelnemers, musici, medewerkers en vrijwilligers
16.45 - 17.00 na-dansen met live muziek
 

Thema's

Elke Muziektafel heeft een thema dat terugkomt in de dansworkshop en in de gesprekken aan tafel. We gaan dansen en praten met thema's als bewustwording, kracht, dans en tijd. Elke Muziektafel wordt zo een mooie, verdiepende en creatieve  ervaring. 

Agenda

18 september / 15.00 - 17.00 uur / Meneer de Wit / Amsterdam West

2 oktober / 15.00 - 17.00 uur / NoLimit / Amsterdam Zuidoost

15 oktober / 15.00 - 17.00 uur / Huis van de Wijk De Meeuw / Amsterdam Noord

21 oktober / diner editie / 17.00 - 19.00 / The Beach / Amsterdam Nieuw-West

5 november / 15.00 - 17.00 uur / Jungle / Amsterdam Oost

17 november / 15.00 - 17.00 uur / Huize Lydia / Amsterdam Zuid
 

MEEDOEN?

Meld je dan aan via het rooster.

Kosten: Reguliere prijs €10 / Stadspas blauwe ruit €8 / Stadspas groene stip €2 / Bijstandtarief €0

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie.
Onze activiteiten zijn helemaal gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor meer informatie en aanmelding.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wil je helpen de Muziektafel te organiseren? Word dan vrijwilliger - je maakt er een geweldige middag/avond van samen met ons! En je draagt zo bij aan een onvergetelijke tijd voor iedereen die wat extra ontmoeting, beweging en beleving wil ervaren. Bekijk de hele vrijwilligersvacature hier. Mail naar Floortje als je je wilt aanmelden als vrijwilliger.