IMG_9349.jpg
MODERNE DANS VOOR VOLWASSENEN / 40+

Als partner van Dance Connects Community geeft Sophia van der Putten moderne danslessen voor mensen van 40 jaar en ouder. In deze lessen ontwikkel je je lichamelijk expressie via lichamelijk- en ruimtelijk bewustzijn, muzikaliteit en coördinatie. De lessen dragen bij aan conditie en flexibiliteit. Je leert gebruik te maken van dynamiek, energieverdeling en ontspanning. Hiermee ga je voorbij het reproduceren van vormen (pasjes), zodat je echt ervaart dat je danst.

 

Beginners

Voor deze lessen is danservaring niet vereist. Ik bied individuele uitdagingen, zodat iedereen zijn eigen proces kan volgen. Juist door uitwisseling in ervaring inspireren we elkaar.

 

Intermediate

Voor de intermediate lessen is basiskennis van Moderne dans, Jazz of Klassiek ballet vereist. Ik bied individuele uitdagingen, zodat iedereen zijn eigen proces kan volgen

 

Impro dans

De Impro lessen zijn speels, onderzoekend en stimuleren je verbeelding, expressiviteit en creativiteit. Via improvisatie kom je in contact met je lijf en innerlijke belevingswereld.

Vergroot je lichamelijk bewustzijn en zeggingskracht. Leer je impulsen volgen, patronen te doorbreken en creëer met anderen een geïmproviseerde compositie.

Impro dans is voor iedereen. Je doet op je eigen niveau mee. Ik begeleid je door de les. Via geleide en gerichte opdrachten ervaar je vrijheid en plezier in je eigen dans en interactie met anderen.

 

ROOSTER

Dinsdag

Meneer de Wit - Baarsjesweg 202, 1057 HS Amsterdam West

18 januari - 22 juli 2022 (m.u.v. 22 februari en 3 mei)

18.00 - 19.00 Modern beginners

19.05 - 20.05 Modern intermediate

20.10 - 21.10 Impro dans

 

Vrijdag

De Meevaart - Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam Oost

21 januari - 15 juli 2022 (m.u.v. 25 februari, 15 april, 6 mei)

16.00 - 17.00 Modern beginners

18.30 - 19.30 Modern beginners/intermediate

 

TARIEVEN
Proefles / € 8
5-lessenkaart / € 65 (2 maanden geldig)
8-lessenkaart / € 100 (3 maanden geldig)


Stadspas groene stip / 5-lessenkaart / € 25
Bijstand / gratis

 

AANMELDEN

Je plek is verzekerd als je je aanmeldt via https://www.sophiavanderputten.com/lessen

 
*

Heb je interesse in moderne dans en wil je iets nieuws leren en ervaren samen met leeftijdsgenoten? Wil je soepel worden en blijven, kracht opbouwen en je vrij voelen in je bewegingen? Kom dan langs en doe mee. Het tempo van de lessen ligt hoger dan bij de 60+ lessen, ervaring is niet vereist. Kijk op de website van Sophia voor meer informatie over haar werk, haar werkwijze en inschrijven of stuur direct een mailtje naar Sophia.

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie.
Onze lessen zijn helemaal gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor meer informatie en aanmelding.
 

IMG_9253.jpg