MODERNE DANS VOOR VOLWASSENEN / 40+

Als partner van Dance Connects Community geeft Sophia van der Putten vanaf het eerste seizoen van 2020 moderne danslessen voor mensen van 40 jaar en ouder. Deze moderne danseducatie bestaat uit een techniekles en een improvisatieles. De lessen vullen elkaar aan, maar zijn heel goed los van elkaar te volgen. Twee verschillende lessen die beide prikkelen om je lichaam en geest te versterken en opnieuw te ontdekken.
 

MODERNE DANS

Tijdens de les leer je de basistechnieken van moderne dans: technische bewegingen voor de rug en het ontwikkelen van een sterk centrum, werken aan mooie houding, verlenging, flexibiliteit, maar ook aan kracht, voetenwerk, vloerwerk, verplaatsingen, draaien, zwaaien. Er is tijdens de techniekles veel aandacht voor lichaamsgebruik en choreografie. Daarnaast geeft Sophia individuele correcties en aanwijzingen, zodat je een bij jou passende conditie en techniek opbouwt.


IMPRO DANS

De Impro danslessen zijn speels, onderzoekend en stimuleren je verbeelding, expressiviteit en creativiteit. Via improvisatie kom je in contact met je lijf en innerlijke belevingswereld. Vergroot je lichamelijk bewustzijn en zeggingskracht. Leer je impulsen volgen, patronen te doorbreken en creëer met anderen een geïmproviseerde compositie. 

Impro dans is voor iedereen. Je doet op je eigen niveau mee. Docent Sophia van der Putten begeleidt je door de les. Via geleide en gerichte opdrachten ervaar je vrijheid en plezier in je eigen dans en interactie met anderen.

MEEDOEN?

Heb je interesse in moderne dans en wil je iets nieuws leren en ervaren samen met leeftijdsgenoten? Wil je soepel worden en blijven, kracht opbouwen en je vrij voelen in je bewegingen? Kom dan langs en doe mee. Het tempo van de lessen ligt hoger dan bij de 60+ lessen, maar ervaring is niet vereist. Kijk op de website van Sophia voor meer informatie over haar werk, haar werkwijze en inschrijven of stuur direct een mailtje naar Sophia.

MODERNE DANS

Dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur

Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur

Locatie: Meneer de Wit, Baarsjesweg 202, 1057 HS, Amsterdam
 

Vanaf 23 oktober geeft Sophia ook Moderne Dans 40+ in Amsterdam Oost.

Vrijdag van 18.15 tot 19.15 uur

Vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX, Amsterdam

IMPRO DANS

Dinsdag van 20.00 tot 21.00
Locatie: Meneer de Wit, Baarsjesweg 202, 1057 HS, Amsterdam

Data: Iedere dinsdag en vrijdag t/m 18 december 2020 (niet op 13 en 16 oktober i.v.m. Herfstvakantie).

Kosten: proefles €7,50 / losse les €12,50 / 5 lessen €55 

Aanbieding Stadspas met groene stip: proefles en losse les €5 / 5 lessen €25

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie.
Onze lessen zijn helemaal gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

Denk je dat je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor meer informatie en aanmelding.


 

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!