De moderne danslessen zijn weer hervat. Reserveer je les hier.

Wil je meer informatie, mail ons gerust. En wil je goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en al onze activiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

DANCE CONNECTS COMMUNITY / MODERNE DANS EN MEER
MODERNE DANS 60+ 

Moderne dansles voor iedereen van 60 jaar en ouder is bij Dance Connects meer dan alleen bewegen.

Moderne dans is fantasie en creativiteit. En dat is wat we bieden: een plek waar je je kan uiten in dans. 

 

Met invloeden uit verschillende dansstijlen en muziek uit alle windstreken, zijn de lessen dynamisch en gevarieerd. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

Wees welkom en dans mee op een van onze locaties in Amsterdam!

 

We dansen niet alleen in dansstudio's, maar ook buiten in een aantal prachtige parken in Amsterdam; op zaterdagochtend kun je een online dansles volgen via Zoom en in onze online community heb je toegang tot allerlei gratis dansoefeningen voor thuis.

Meer weten over de inhoud van ons lesprogramma? Klik dan hier.

Meteen een les of proefles reserveren in het rooster? Klik dan hier.

Samen dansen geeft je een goed gevoel en zorgt ervoor dat je een positieve connectie maakt met de samenleving. Omdat we deze verbinding zo belangrijk vinden, organiseren we binnen Dance Connects Community meer dan alleen danslessen:

CLUB DANS

Zo organiseren we vier keer per jaar CLUB DANS, een avond voor deelnemers, nieuwe en oude vrienden, familie en buurtgenoten. CLUB DANS is er voor jong en oud, voor iedereen, die van muziek en beweging houdt, open staat voor nieuwe contacten en vooral zichzelf niet te oud vindt voor een stevige danspartij.

COMMUNITY ONLINE

De Dance Connects Community is er ook online. Iedereen met interesse in dans, kunst en cultuur kan elkaar hier virtueel ontmoeten. Ook vind je hier danslessen en -oefeningen om thuis te doen. Ga naar COMMUNITY ONLINE en maak een afspraak om samen naar een voorstelling te gaan of thee te drinken, geef tips, deel je kennis en doe ideeën op.

CULTUUR CONNECTS

Twee keer per jaar gaan we met z'n allen naar het theater.

Alle deelnemers van Dance Connects uit de hele stad ervaren samen een moderne dans- of theatervoorstelling. We delen inspiratie en we maken er elke keer een bijzondere avond uit van.

MODERNE DANS 40+

Dance Connects Community wil het dansaanbod in Amsterdam zo divers en toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden we in samenwerking met Sophia van der Putten ook Moderne Dans 40+ aan. Techniek- en Improvisatielessen voor iedereen tussen de 40 en 60 jaar.

DANCE CONNECTS COMPANY

Onderdeel van Stichting Dance Connects is het all-ages dansgezelschap Dance Connects Company. Onder leiding van professionele choreografen werkt een mix van jong, oud, amateur en professional aan de creatie van theatrale en muzikale moderne dansproducties.

DANS VOOR DE DEUR

In coronatijd bieden we bewoners en buurtbewoners van verzorgingshuizen in Amsterdam e.o. een inspirerende dansverrassing: Dans voor de Deur.

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!