Alle lessen en activiteiten zijn te reserveren via het rooster.

Wil je goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en al onze activiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

DANCE CONNECTS COMMUNITY /
MODERNE DANS EN MEER
MODERNE DANS 50/60+ 

Met invloeden uit verschillende dansstijlen en muziek uit alle windstreken, zijn onze danslessen dynamisch en gevarieerd. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

Moderne Dans, Slow Flow, Dansproces, Dansmix, ons aanbod is divers en we bieden voor ieder wat wils. Wees welkom en dans mee op een van onze locaties in Amsterdam en Amstelveen!

 

BINNEN, BUITEN EN ONLINE

We dansen niet alleen in dansstudio's, maar ook als het weer het toelaat buiten in een aantal prachtige parken in Amsterdam

In onze online community heb je toegang tot allerlei gratis dansoefeningen voor thuis.

Samen dansen geeft je een goed gevoel en zorgt ervoor dat je een positieve connectie maakt met de samenleving. Omdat we deze verbinding zo belangrijk vinden, organiseren we binnen Dance Connects Community meer dan alleen danslessen:

& VERBINDING

Onder deze noemer organiseren wij de Theetafel, de Zomertafel en de Muziektafel. Dynamische dansworkshops, live muziek, op creatieve locaties. Samen eten, drinken, dansen, muziek luisteren en goede gesprekken voeren. We zorgen ervoor dat we op een lekkere en gezellige manier in contact blijven met elkaar.

CLUB DANS

We organiseren een aantal keer per jaar CLUB DANS, een dansevenement voor iedereen, nieuwe en oude vrienden, familie en buurtgenoten. CLUB DANS is er voor jong en ouder, voor iedereen, die van muziek en beweging houdt, open staat voor nieuwe contacten en vooral zichzelf niet te oud vindt voor een stevige danspartij.

COMMUNITY ONLINE

Dance Connects Community is er ook online. Iedereen met interesse in dans, kunst en cultuur kan elkaar hier virtueel ontmoeten. Ook vind je hier danslessen en -oefeningen om thuis te doen. Ga naar COMMUNITY ONLINE en dans mee met onze dansdocenten, maak een afspraak om samen met andere leden iets leuks te gaan doen, geef tips, deel je kennis en doe ideeën op.

CULTUUR CONNECTS

Twee keer per jaar gaan we met z'n allen naar het theater. Alle leden van de Dance Connects Community ervaren samen een moderne dans- of theatervoorstelling. We delen inspiratie en we maken er elke keer een bijzondere avond uit van.

MODERNE DANS 40+

Dance Connects Community wil het dansaanbod in Amsterdam zo divers en toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden we in samenwerking met Sophia van der Putten ook Moderne Dans 40+ aan. Techniek- en Improvisatielessen voor iedereen tussen de 40 en 60 jaar.

DANCE CONNECTS COMPANY

Onderdeel van Stichting Dance Connects is het all-ages dansgezelschap Dance Connects Company. Onder leiding van professionele choreografen werkt een mix van jong, oud, amateur en professional aan de creatie van theatrale en muzikale moderne dansproducties.

DANS VOOR DE DEUR

We bieden bewoners en buurtbewoners van verzorgingshuizen in Amsterdam e.o. een inspirerende dansverrassing: Dans voor de Deur.