Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!

9 sep. 2018

15 september: 24H Zuidoost

0 reacties

Hoi allemaal,

 

Op 15 september organiseren Oma Ietje en Dance Connects Gym & Juice tijdens 24H Zuidoost. Ik geef om 12.30 een workshop, Oma Ietje verzorgt een croissantje en er zal een sapje zijn van de sapbar. Daarna is er nog veel meer leuks te doen in Zuidoost. Komen jullie ook?

Nieuwste posts
  • Geen dans inderdaad, maar wel in een unieke locatie, met een uurtje kamermuziek!
  • ICK presenteert een DOUBLE BILL op aanstaande zondag 17 november in CC Amstel met "AURA" van Moreno Perna en "BLUE" van Aleksandra Lemm . -Tickets: https://ccamstel.nl/programma/ick-presenteert-in-cc-amstel -Deze avond is ook opgenomen in het WeArePublic programma. BLUE – Aleksandra Lemm Met Blue neemt Aleksandra Lemm het publiek mee in de ervaring van 'de leegte', een begrip dat haar mateloos fascineert. Het is iets wat ontsnapt aan betekenis en representatie. Het kan alleen gevoeld worden. Door een eenvoudig gebaar, het loslaten van het bekende, een persoonlijke geschiedenis, identiteit, fantasieën en dromen, kan leegte worden geproefd. Duur: 30 min. AURA – Moreno Perna Voor AURA werkt choreograaf Moreno Perna samen met het Amsterdamse techno-muzieklabel Immaterial.Archives (CYB en Elisa Batti) en met danseres Evgenia Rubanova aan een krachtig dansduet. Samen creëren zij een Sjamanistisch–techno ritueel dat de wereld van clubbing en holistische filosofie samenbrengt. Het publiek zit op het podium in een cirkel, rond de performers. Dansers Evgenia Rubanova en Moreno Perna verbinden zich met elkaar en met de kijker en samen doorkruisen zij verschillende staten van bewustzijn. In de dans komen al hun energieën samen. De aura’s van de dansers en van het publiek raken verbonden. Een gevoel van magie en gemeenschap ontstaat. Duur: 50 min.
  • Hou je van moderne dans en kunst? Voor het culturele programma Rembrandt-Velázquez heeft het Instituto Cervantes Utrecht het Spaanse dansgezelschap Taiat Dansa uitgenodigd om op te treden in Amsterdam. Op zaterdag 16 november staan de dansers in het grote theater van de OBA Oosterdok met 'Still Life | Naturaleza muerta': een prachtige choreografie die de relatie tussen dans en kunst centraal stelt. Voor meer informatie en kaartverkoop:  https://bit.ly/2pI14Q2 Voor meer informatie over het volledige culturele programma Rembrandt-Velázquez: https://bit.ly/33dDRnj