_MG_4641.jpg
DANSPROCES 60+

Dansproces 60+ is een moderne dansles waarin we op zoek gaan naar verdieping en ontwikkeling van artistieke en creatieve bewegingsvormen. Dansproces 60+ is er voor gemotiveerde en ervaren dansers van 60 jaar en ouder, die zich wekelijks willen inzetten om samen met anderen in een vaste groep een versterkend en vernieuwend dansproces aan te gaan.

In Dansproces 60+ gaan we het lichaamsbewustzijn vergroten, werken aan improvisatievaardigheden en nieuwe manieren om tot dans te komen onderzoeken.

 

PROGRAMMA & INHOUD
Elk les (75 min) beginnen we met een fysieke opwarming, waarbij we een basis creëren. We werken vanuit geaarde voeten, lichte benen, soepele rug, sensitieve armen en hoofd.

In de eerste vijf weken zal Kim Doeleman (docent en professioneel danser) gaan werken aan de elementen: visueel en interactie. Na de herfstvakantie zal Mayke van Veldhuizen (docent en professioneel danser) vijf weken werken aan auditieve en ruimtelijke elementen.

 

Daarna zullen we in drie lessen samen alle opgedane ervaringen/elementen/tools samenvoegen in een besloten performance. Fotografie en film zullen hierbij een rol spelen.

 

GROEP
We zijn op zoek naar dansers die graag reflecteren, onderzoeken en meedenken in het proces. Hierbij zijn we niet bezig met het eindresultaat, maar vinden we het onderzoek en de gezamenlijke ontwikkeling het belangrijkst.

KENNISMAKING

De vrijblijvende en gratis kennismakingslessen zijn op 6 september van 19.15 - 20.00 uur of 20.15 - 21.00 uur.

Reserveer een plek via het rooster.
 

TARIEVEN

Dansproces 60+ pakket 13 lessen:

Stadspas groen / €45

Stadspas blauw / €165

Regulier / €205

Als je naast Dansproces 60+ een wekelijkse reguliere les wilt volgen, krijg je 50% korting op een 10-lessenkaart. Als je van deze aanbieding gebruik wilt maken, neem dan contact op met Floortje.

TIJD

Elke maandagavond van 19.15 tot 20.30 uur.

LOCATIE

Studio Vredenburgh

Vredenburgersteeg 31-35,

1012 DZ Amsterdam

MEEDOEN

Reserveer jouw les via het rooster.