Dance Connects Company

Dance Connects Company is een modern dansgezelschap dat bestaat uit oudere en jongere dansers en muzikanten. Onder leiding van professionele choreografen werkt deze mix van jong, oud, amateur en prof aan de creatie van theatrale en muzikale dansproducties die betrekken, vermaken en prikkelen.

 

Dance Connects Company is er voor 60-plussers met podiumambities, voor dansers van alle leeftijden, voor bewegers met eigenheid, openheid en doorzettingsvermogen, voor hen die willen dansen, springen, rennen, gek doen, maar ook willen leren, het brein willen trainen, zichzelf willen uitdagen en anderen willen inspireren. Ben jij zo’n podiumbeest? Meld je dan hier aan voor het productieprogramma!

Nieuwe productie

In 2017 is de productiegroep van Dance Connects op onderzoek uitgegaan naar het thema breekbaarheid in de voorstelling "Please, handle with care". Komend jaar wordt er gewerkt met nieuwe makers en vanuit nieuwe perspectieven op weg naar een nieuwe voorstelling die individuen en groepen in hun kracht en hun kwetsbaarheid laat zien. Het wordt een muzikale dansproductie over mensen die vinden en verloren zijn, mensen die zweven en mensen die aarden, jonge mensen, oudere mensen, die bovenal zichzelf zijn. 

 

Choreografie / Floortje Rous

Senior dansers / Florence Visser, Louise Wijsman, Noor Bos, Marina Wortel, Lous America, Eugenie de Jong, Hanny Sjaarda, Ewa Biënko, Roos Perenboom, Milène Smits 

Junior danser / Jéssica Ferrão

Muziek / Gerrit de Boer (viool/gitaar), Martino Pitruzzela (percussie), Nickolas Papadimitriou (piano), Chiecko Duyvis (cello)