CLUB DANS TOGETHER APART was een waar feest. Dank aan iedereen die er online bij was!

In 2021 zijn we terug, uiteraard. Hoe en waar, dat weten we nog niet precies, maar we houden je op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

CLUB DANS /TOGETHER APART
ONLINE DANSEVENEMENT VOOR JONG + OUD
VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 / 16.45 - 18.00 UUR

 

 Het einde van 2020 nadert. We staan stil bij alle verandering en verwarring van dit bewogen jaar.

Maar CLUB DANS gaat op 18 december vooral vieren dat we nog steeds samen zijn.

Samen zijn we dit jaar met pijn en moeite doorgekomen, maar we zijn samen sterk en we blijven elkaar vasthouden, ondanks de afstand. We delen hoop, liefde en dans met elkaar. We dansen samen op weg naar 2021 en hopen dat jullie online met ons mee dansen. We nodigen je van harte uit!

MAAK DE STAD BEWEGELIJK / OOK THUIS IN CORONATIJD /

 

Omdat we nu niet bij elkaar kunnen zijn en we niet live met elkaar kunnen dansen, brengen we CLUB DANS bij je thuis. We gaan er online een feestje van maken, ieder in zijn of haar eigen huis, alleen, en toch ook samen.


DJ Socrates brengt via het net en jouw laptop, computer of smartphone zijn wereldtunes bij je in de huiskamer. We gaan elkaar inspireren via de webcam, dansmoves uitwisselen en lekker vrij dansen op afstand.

CLUB DANS is er, ook in Coronatijd, voor iedereen die eens op een andere beat wil dansen.

 


Dance Connects Community presenteert:
CLUB DANS / TOGETHER APART
Datum / Vrijdag 18 december 2020
Locatie / online op Zoom
INLOOP / 16.45 uur

WARM-UP / 17.00 uur

COOL-DOWN / 18.00 uur
Muziek / DJ Socrates
Host / Floortje Rous

 


AANMELDEN / Geef je op via ons lesrooster of stuur ons een e-mail. Je ontvangt dan uiterlijk 15 minuten voor aanvang de link naar CLUB DANS / TOGETHER APART. Zoom in op vrijdag 18 december tussen 16.45 en 17.00 uur met de link in de e-mail.

HELPDESK / Mocht je problemen ondervinden met Zoom dan kun je op 18 december tussen 16:00 en 18:00 uur onze helpdeskmedewerker Jet bellen. Als je je aanmeldt voor CLUB DANS ontvang je meer informatie over deze mogelijkheid.

***

 

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

 

CLUB DANS is een evenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten. We breken los van stijl, trends en leeftijd. Doe mee!

Video / CLUB DANS / AT HOME / EDITION I / 24 april 2020

☞ bekijk hier het FACEBOOK / EVENEMENT. Je kunt hier vrienden uitnodigen en laten weten of je komt

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!