CLUB DANS / LA DISCOTHÈQUE
De VerbroederIJ / Amsterdam Noord

DANSEVENEMENT VOOR JONG + OUDER

VRIJDAG 1 OKTOBER / 20:00 - 22:00 uur

Op 1 oktober  is CLUB DANS terug en zijn we te gast bij De VerbroederIJ in Noord. We gaan in een speciale wereld-disco-editie glitteren en glimmen alsof ons leven er vanaf hangt. Lieve CLUBBERS, draag je meest extravagante en sexy kleding, kom shinen in de flashing lights en laat je meevoeren door de opzwepende platen uit alle windstreken van DJ Socrates. En ja, het mag allemaal best een beetje overboord!

Dance Connects Community presenteert:


CLUB DANS / La Discothèque


Datum / 1 oktober 2021


Locatie / De VerbroederIJ
Johan van Hasseltweg 21
1021 KN Amsterdam 


Warm-up 20.00 uur
Cool-down 22.00 uur
Muziek / DJ Socrates

Host / Floortje Rous


CLUB DANS is onderdeel van Dance Connects Community, de organisatie die zich inzet om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen en hiermee beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen stimuleert.

Elke editie is anders en zoekt CLUB DANS naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.
In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten.

Ontdek CLUB DANS - de ruimte om eens op een andere beat te dansen.


AANMELDEN KAN VIA ONZE WEBSITE IN HET ROOSTER OF DOOR EEN E-MAIL TE STUREN NAAR MARIEKE.

EEN DM VIA INSTAGRAM OF EEN BERICHT VIA FACEBOOK KAN OOK.

 

CLUB DANS is voor iedereen en is daarom gratis. Als je je via het rooster aanmeldt, kun je wel een donatie doen van 5,- euro. Of stop een bijdrage in de donatiebox op de bar. Hiermee draag je bij aan meer dans en beweging in Amsterdam voor iedereen.

Video / CLUB DANS / AT HOME / EDITION I / 24 april 2020