CLUB DANS /
MAAK DE STAD BEWEGELIJK / OOK THUIS IN CORONATIJD /

 

Omdat we nu niet bij elkaar kunnen zijn en we niet live met elkaar kunnen dansen, brengen we CLUB DANS bij je thuis. We gaan er online een feestje van maken, ieder in zijn of haar eigen huis, alleen, en toch ook samen.


DJ Socrates brengt via het net en jouw laptop, computer of smartphone zijn tunes bij je in de huiskamer. We gaan elkaar inspireren via de webcam, dansmoves uitwisselen en lekker vrij dansen op afstand.

CLUB DANS is er, ook in Coronatijd, voor iedereen die eens op een andere beat wilt dansen.

 


Dance Connects Community presenteert:
CLUB DANS AT HOME
Datum / Vrijdag 19 juni
Locatie / online op Zoom
INLOOP / 16.45 uur

WARM-UP / 17.00 uur

COOL-DOWN / 18.00 uur
Muziek / DJ Socrates
Host / Floortje Rous

 


Geef je op via dit e-mailadres en dan sturen we je uiterlijk 19 juni om 09.30 uur de link naar CLUB DANS AT HOME. Aanmelden voor CLUB DANS kan tot uiterlijk 09.00 uur op 19 juni. Zoom in op vrijdag 19 juni tussen 16.45 en 17.00 uur met de link in de e-mail.

***

 

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

 

CLUB DANS is een evenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten. We breken los van stijl, trends en leeftijd. Doe mee!

☞ bekijk hier het FACEBOOK / EVENEMENT. Je kunt hier vrienden uitnodigen en laten weten of je komt

Video / CLUB DANS / AT HOME / EDITION I / 24 april 2020

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!