Spring Again Formaat 1920 x 1080.jpg
CLUB DANS /
SPRING AGAIN

ONLINE DANSEVENEMENT VOOR JONG + OUDER

VRIJDAG 12 MAART 2021 / 16.45 - 18.00 UUR

 
 CLUB DANS ONLINE /
EEN JAAR LATER

Precies een jaar geleden moesten we vanwege de eerste coronagolf, CLUB DANS Spring Edition 2020 annuleren. We hadden toen nog geen idee wat er boven ons hoofd hing. Al snel werd wel duidelijk dat samen dansen in een gezellige ruimte met z’n honderden niet op korte termijn mogelijk zou zijn. Dus maakten we van CLUB DANS een online dansevenement.

Op vrijdag 12 maart 2021 houden we voor de 4e keer CLUB DANS online via Zoom.

We vloeien opnieuw van de ene huiskamer naar de andere, we stralen door de beeldschermen heen naar elkaar en blijven ons ontpoppen tot een bijzondere groep mensen die samen blijft dansen, wat er ook gebeurt…want er komt altijd weer een nieuwe lente. Spring is here again!
 

MAAK DE STAD BEWEGELIJK /
OOK THUIS IN CORONATIJD

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken.
Omdat we nu niet bij elkaar kunnen zijn en we niet live met elkaar kunnen dansen, brengen we CLUB DANS bij je thuis. We gaan er online een feestje van maken, ieder in zijn of haar eigen huis, alleen, en toch ook samen.

DJ Socrates brengt via het net en het beeldscherm zijn tunes bij jou in de huiskamer. We gaan elkaar inspireren via de webcam, dansmoves uitwisselen en lekker vrij dansen op afstand. CLUB DANS is er, ook in coronatijd, voor iedereen die eens op een andere beat wilt dansen. Met CLUB DANS blijven we de stad bewegen. Beweeg mee!

 

 


Dance Connects Community presenteert:
CLUB DANS / SPRING AGAIN
Datum / Vrijdag 12 maart 2021
Locatie / online via Zoom
INLOOP / 16.45 uur

WARM-UP / 17.00 uur

COOL-DOWN / 18.00 uur
Muziek / DJ Socrates
Host / Floortje Rous

 


AANMELDEN / Geef je op via ons lesrooster of stuur ons een e-mail. Je ontvangt dan uiterlijk 15 minuten voor aanvang de link naar CLUB DANS / SPRING AGAIN. Zoom in op vrijdag 12 maart tussen 16.45 en 17.00 uur met de link in de e-mail.

***

 

CLUB DANS (PRE-CORONA) is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

 

CLUB DANS is een evenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten. We breken los van stijl, trends en leeftijd. Doe mee!

Video / CLUB DANS / AT HOME / EDITION I / 24 april 2020