Beeld Club Dans Lokaal_Insta_6.jpg
CLUB DANS /
FESTIVAL LOKAAL

Je waant je in het gras, misschien in de modder, tussen uitgelaten mensen, met een plastic beker festivalbier, de geur van BBQ, in een rij voor de dixies, kussend met een vreemde op de camping. Zomer 2022 wordt een wilde Festivalzomer en CLUB DANS gaat daar op zaterdag 4 juni van 20.00 tot 23.00 uur haar eigen draai aan geven.

Samen met DJ Socrates serveren we muziek uit alle werelddelen. Platen die je een feestelijke festival vibe bezorgen en een grote glimlach toveren. We gaan de zomer vieren: Everybody say love!

Dresscode: Van Coachella tot Zwarte Cross / luchtige maxi-jurken, korte broeken, regenlaarzen, pocho’s, band shirts, zwemkleding, praktisch niks ; )
Aanwezig: Make-up en style-corner om je look te polijsten.


 
CLUB DANS /
RUIMTE OM EENS OP EEN ANDERE BEAT TE DANSEN

DJ Socrates maakt met zijn wereldplaten altijd een mix tussen herkenning en uitdaging. Je hoort in CLUB DANS geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden.
 

*

Dance Connects Community presenteert:


CLUB DANS / FESTIVAL LOKAAL

Datum / Zaterdag 4 juni
Locatie / In de Gymzaal van Lokaal Lokaal
Mr Treublaan 1-3
1097 DP Amsterdam
Start / 20.00 uur
Warm-up / 20.30 uur
Cool-down / 22.30
Einde / 23.00
Muziek / DJ Socrates
Host / Floortje Rous

 


*
 

CLUB DANS is onderdeel van Dance Connects Community - wij zetten ons in om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen en hiermee beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen te stimuleren.CLUB DANS is een reizend dansevenement vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens CLUB DANS kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten. 

CLUB DANS zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

 

In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.CLUB DANS is voor iedereen en is daarom gratis. Als je je via het rooster aanmeldt, kun je wel een donatie doen van 5,- of 10,- euro. Hiermee draag je bij aan meer dans en beweging in Amsterdam voor iedereen. Alvast bedankt!

 

AANMELDEN VOOR CLUB DANS KAN VIA ONZE WEBSITE IN HET ROOSTER OF DOOR EEN E-MAIL TE STUREN NAAR MARIEKE. EEN DM VIA INSTAGRAM OF EEN BERICHT VIA FACEBOOK KAN OOK.