Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!

Tot onze grote spijt moeten we vanwege de actuele Corona maatregelen CLUB DANS op vrijdag 13 maart in Jungle Amsterdam annuleren. Ook de lessen Moderne Dans 60+ en Slow Flow 60+ gaan t/m 31 maart niet door. We willen en kunnen het risico niet nemen dat jullie, onze communityleden, ziek worden. We hopen op jullie begrip en dat we elkaar snel weer zien, dan dansen we weer samen! Wil je goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

CLUB DANS /
MAAK DE STAD BEWEGELIJK /

 

In CLUB DANS heb je een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie en dans je met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten.

 

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

 

CLUB DANS is een clubavond vol dans, inspiratie en prikkeling. We starten altijd met een warm-up, zodat iedereen er lekker in komt en tijdens de avond kun je een aantal inspirerende verrassingsacts verwachten. We breken los van stijl, trends en leeftijd. Doe mee!

CLUB DANS /
SPRING EDITION /

Vorig jaar waren we met CLUB DANS al eens in Jungle Amsterdam.

Dat was een groot succes en daarom gaan we weer.

Op vrijdag 13 maart gaan we dansen op de bloeiende wereldtunes van DJ Socrates.
We vieren dat de dagen langer en lichter worden. Word wakker, ontpop, groei en straal.
Neem een frisse duik. Spring is here!

 

VRIJDAG 13 MAART 2020 /
JUNGLE AMSTERDAM /
TWEEDE VAN SWINDENSTRAAT 26
warm-up 20.00 uur
cool-down 22.00 uur
gratis / vrijwillige bijdrage

☞ bekijk hier het FACEBOOK / EVENEMENT. Je kunt hier vrienden uitnodigen en laten weten of je komt