HANNEKE VAN BRUGGEN / VOORZITTER

Hanneke van Bruggen heeft meer dan 40 jaar gewerkt als ergotherapeut, docent en ontwikkelingswerker. Thans is zij directeur van de stichting FAPADAG (Facilitation and Participation of Disadvantaged Groups). De laatste 20 jaar heeft zij zich vooral beziggehouden met social reform in Oost Europa. Door het vergroten van kansen tot participatie in onderwijs, werk en vrije tijd voor achterstandsgroepen heeft zij samen met community’s meer cohesie tot stand gebracht. Zij is overtuigd van de invloed van betekenisvolle activiteiten op het welzijn van deze groepen en zet zich daarom als voorzitter in voor onze stichting. 

JOYCE VRIJBURG / PENNINGMEESTER

Joyce Vrijburg is werkzaam als auditor/accountant. Ze heeft aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam bedrijfskunde gestudeerd en rondde in 2010 haar master Accounting & Control af. Joyce is onze penningmeester en verzorgt de boekhouding van de stichting. Activiteit en sociaal contact zijn volgens haar belangrijke voorwaarden voor een prettig leven. Daarom zet zij zich in voor het scheppen van deze voorwaarden voor groepen die daar hulp bij kunnen gebruiken.

MONIQUE JONGERIUS / SECRETARIS

Monique Jongerius is werkzaam als communicatie- en beleidsmedewerker bij de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zij heeft aan de universiteit van Nijmegen Pedagogische wetenschappen gestudeerd, met als specialisatie volwasseneneducatie. Zij heeft als docent en projectleider Nederlands als Tweede taal in veel stadsdelen in Amsterdam gewerkt en in de wijk taalcursussen georganiseerd. Monique is onze secretaris. Zij danst al haar hele leven en wil dit nog lang blijven doen. Ze weet hoeveel plezier, energie en verbinding dans kan geven. Iedereen kan dansen, op zijn of haar manier. Zij zet zich graag in voor de stichting om mogelijk te maken dat meer mensen hiermee in aanraking komen en kunnen ervaren hoeveel het kan betekenen.

Please reload

Stichting Dance Connects

Oostakkerstraat 39

1066 HR Amsterdam

info@danceconnects.nl

+31 (0)6 19 16 49 26

NL91 RABO 0305064290

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in!